Човекът Глас или Човекът Фалшив Глас

2 03 2009

Темата за Красимир Аврамов, фалшивото му пеене и най – много гласове на конкурса за песен на Евро Визия е доста нашумяла тема и както винаги аз също искам да кажа няколко думи.

Първото и най – важно което ми направи впечатление беше едно интервю в което певецът каза, че за фалшивото му пеене е виновна някаква грешка в апаратурата. Това още тогава ми се стори странно, защото ако пееш на живо едва ли някоя машина отзад ще пусне фалшив запис за да те съботира. Но какво ако наистина е станало нещо подобно? Ами ако е трябвало да бъде пуснат понагласен запис, а по грешка е пуснат истинския? Защото би трябвало залата и хората да чуват едно и също, нали така? В интервюто обаче Аврамов каза, че заради грешка хората пред екрана са чували фалшиво изпълнение. И както са слушали фалшиво изпълнение така са си дали гласа за него. Всъщност тук няма какво да обсъждаме според мен всичките ни участия във евровизия са били нагласени. Да, дори и „Вода“, но при него беше по – добре измислено защото като цяло и България харесваше песента.

Та какво разбираме от всчките ми объркани мисли по – горе: Вероятно е трябвало да бъде пуснат някакъв преправен нагласен запис, но по грешка е бил пунат истинският. 

*Изложените по – горе предположения може да нямат никаква връзка с релността. Това са предположения на автора основани на материали от медиите.

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: