Нов iPod Shuffle от Apple

11 03 2009

ipodshuffle_image1_20090311Току що видях, че има нови iPod-и от Apple. За мен това беше нещо наистина неочаквано, но все пак приятно събитие.  

Както виждате на снимката новия iPod е изключително малък. С приблизителни размери колкото AA батерия. Освен, че са побрали в корпус с такъв размер iPod са го снабдили с 4GB памет, двойно повече от предишния модел. Това се развнява на 1000 песни. 

Освен, разбира се, че побира повече музика в това малко зверче не е пропуснато да се добавят и нови функции. Сега то дори ви говори. Малката джаджа може да ви каже името на песента и изпълнителя както и името на плейлиста на 14 различни езика.  И да, вече можете да добавяте и плийлисти, което не беше възможно при предишното поколение. 

Сигурно сте забелязали, че липсват и копчета освен това за включване. Сега ще управлявате музикалния си плейър от специален модул на слушалките си. Има + и – бутони за звука както и един среден. Едно натискане спира или пуска музиката ви. Две минават на следващата песен, а три ви връщат към предишната. 

Радостна новина е също и че все още има щипка за да можете да го закачите навсякъде по дрехите си докато слушате музика.

Ябълката се продава на цена $79. 

Повече информация можете да намерите на страницата на Apple и по специялно тази на iPod Shuffle!

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: