Новата болест на 21 век

15 03 2009

Днес почти всеки телефон е оборудван с камера, повечето тийнейджъри имат дигитални фотоапарати. Всички знаят как да използват тях, компютрите, интернет… И въпреки, че всички те позволяват много цивилизовани и интересни дейности, развиващи умствените възможности и разширяващи знанията ни за околния свят децата отново избират възможно най – тъпия вариянт който им се предлага от технологиите.

Досетихте ли се вече за какво говоря? За нарцисизма, разбира се. Сигурен съм, че всеки от вас е виждал някое момиче да се снима с една ръка под хиляда и един различни ъгъла, на хиляда и едно различни места, в хиляда и една различни пози. Виждал съм поредици от снимки с помощта на които мога да картографирам цяла къща в подробен план.

Като цяло в това няма нищо общо докато не започнат да се зараждат разни извратености. Започват снимки със… да кажем скандално съдържание (разбирайте голи/полуголи деца), които после биват качени в различни сайтове за запознаства и споделяне на снимки. Да не говорим, че после могат да бъдат намерени от куп педофили и какви ли не извратеняци които да си уредят срещи с наивните тийнейджъри.

Популярни са и псевдоними и прякори от типа „мАлКа КуКлИчКъЪъ“ и „CrAzY BiTcH“ та даже и „√ιק DyPeNcE“. Да не говорим за т.нар. емо стил и всякакви картинки с мотив рязане на вени, нещастие, любовта не съществува и т.н.

От написаното горе може би сте останали с впечатление, че болестта засяга само индивидите от женски пол, но жестоко се лъжете. Момчетата също започват да се снимат безразборно. Не знам за вас, но лично за мен това си е доста странно. 

Припомнете си един случай…

http://www.vbox7.com/play:6a2cf097

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: