Apple WWDC Прогнози

26 04 2009

wwdc09_badge20090324Ето че Apple WWDC идва скоро, по – точно юни и съответно се появят все повече и повече слухове за това, което предстоим да видим от Ябълката. Тук ще се опитам да отсея най – разпространените слухове като ги подредя в три категории – Почти сигурно, вероятно, едва ли.

Apple Netbook – Почти сигурно
Един от най – разпространените слухове е че ще видим и нетбук от Apple. Има информация за поръчки на малки диспеи, характерни за нетбуците, от страна на Apple. Според мен обаче дори да бъдем свидетели на такъв продукт той едва ли ще се вписва много добре в понятието нетбук. Както знаем продуктите на Ябълката се характеризират с красота и скъпота, а те не са присъщи на мини компютрите. Вероятно ще имат и Touch Screen

iPhone ще записва видео и ще разполага с гласови команди – Почти сигурно
Тези две неща са не почти, а направо напълно сигурни. Доказателство за това са наличните в 3.0 софтуера опции. Това донякъде ни води и на мисълта, че ще има нов iPhone (то и без това си беше сигурно) тъй като сегашната камера не може да записва видео. Предполага се обаче, че гласовите кованди ще могат да се използват и на текущата генерация iPhone – 3G.

iPhone с физическа клавиатура – едва ли
Съществува и тази идея, но аз мисля, че тя е изключително глупава и няма да се осъществи. Това е така, защото когато обявиха iPhone, Apple изключително наблегнаха на факта, че разполага с невероятно малко бутони. Да му сложат копчета е все едно да обявят че ще минават на Windows.

Snow Leopard – Вероятно
Почти сигурно е че ще кажат нещо за Snow Leopard (следващата версия на Mac OS X), но го слагам в категория вероятно, защото вероятно само ще обявят какво ново в него (според казаното до тук няма да има нови функции, а ще са поработили върху стабилност и скорост) и кога ще го пуснат в продажба.

Това са най – разпространените слухове покрай Apple. Както винаги обаче за да сме сигурни ще трябва да почакаме до юни. Вероятно ще има и много изненади, но никой не може да каже със сигурност.  А дали ще видим и Джобс?

Advertisements

Действия

Information

2 Коментари

7 06 2009
Chris

Apple Notebook – почти сигурно НЕ, но ще видим, и на мен много ми се иска…. Snow Leopard – със сигурност предвид напъните на Microsoft с W7. Ще се видим онлайн утре по блоговете за Apple 😉

8 06 2009
Axel

Notebook със сигурност не. Прекалено скоро ги обновиха всичките за да изкарват нови, но може някой нетбук таблет… кой знае. Днес ще видим

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: