Google Wave ще повдигне общуването в интернет н а следващото ниво

29 05 2009

wave_logoВ момента услугата Wave от Google се предлага само за разработчиците, но се очаква да излезе скоро. Според компанията новото им творение ще направи революция в интернет общуването решавайки проблемите които създава електронната поща.

Услугата много ще наподобява обикновения email, но ще предлага пълна хронология на разговора. Ще позволява и чат когато няколко от участниците в дискусията са онлайн. Ще има възможност и тези които са добавени към разговора по – късно да видят стъпка по стъпка промените в дискусията. По този начин ще бъде решен проблема с отговорите в email когато често трябва да се погледне назад към оригиналното съобщение което може и да липсва, а и добавянето на още хора в разговора няма вече да представлява проблем.

Новата услуга ще може да бъде вграждана и в различни сайтове където чрез нея да се пишат коментари с възможност да се премине на чат ако няколко пишещи коментари са онлайн от същото място като отговорите ще се обновяват автоматично.

Ще има възможнст и за директно постване в блог или микроблог директно от сайта на Google Wave. За всички тези услуги няма да има нужда да се инсталира абсолютно нищо на компютъра. Единственото което ще ви е необходимо за да използвате “вълната” ще е браузър въпреки, че усещането ще е като да работите със инсталиран програма.

За сега акаунти са раздадени само на присъстващите на демото на услугата и ние ще трябва да почакаме. Отвеждайки ни на ново ниво в общуването обаче чакането на услугата ще си е струвало!

Advertisements

Действия

Information

One response

25 06 2009
Qko

Да, това е поредната добра услуга от Google

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: