Macsipad – The Apple Netbook?

19 07 2009

apple-netbook-tablet

От доста време има разни слухове за Apple Netbook и вече мога да кажа, че е 90% сигурно, че са верни. Защо? Защото се вдига ужасно много шум и всички само за това говоряг, а когато става така обикновено това за което се говори става реалност много скоро. Освен това има изтичания на информация от Китай за дисплеите, които по последни сведения ще бъдат 9 инчови. „Macsipad“ (наистина се надявам да несе казва така официално) ще излезе може би през октовмри заедно с нов iPod Touch и ще струва $800

Дали обаче нетбукът-таблет от Apple ще бъде толкова успешен колкото се смята? Вероятно. Най – вече заради цената, а и многото шум създава усещането, че ще е супер яко… От друга страна пък ако е просто по – голям iPod Touch до някъде ще бъде безсмислено, тъй като с по – малкият му събрат можете да правите основните неща, които можете и на лаптоп на устройство побилащо се в джоба ви. Някой хора твърдят, че не вземат толкова и лаптопа със себе си тъй като с iPhone/iPod Touch-ът си могат преспокойно да проверят мейла и да поровят в интернет като на цената на компактност са готови да се откажат от по – големият екран.

Изглежда вече знаем какво да очакваме и през октомври. Дали ще бъде толкова вълнуващо за колкото го мислим сега не се знае, но е сигурно, че ще бъдем изненадани независимо дали приятно или не.

Advertisements

Действия

Information

4 Коментари

19 07 2009
Shadowmar

Доколкото аз имам сведения. (Или поне това което съм успял да изровя оттук оттам) новия iTouch ще излезе Септември… Дано да излезе тогава, че нямам търпение да се сдобия с такъв. (Говори се също, че ще има камера)

20 07 2009
Axel

iPod Touch ли имаш предвид или таблета

20 07 2009
Shadowmar

Говоря за iPod-a… Иначе таблета е яко като идея, но едва ли ще пожъне успех голям.

21 07 2009
Axel

Аз даже до някъде се съмнявам, че ще го пуснат въпреки, че е вече 99,9% сигурно…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: