Skype ще спре… или по – скоро не

5 08 2009

skype_logo_onlineЕто го и поредният слух за спирането на Skype който както останалите най – вероятно ще се окаже неверен. Твърди се, че VoIP клиентът ще бъде спрян поради конфликт на интереси, изтекли договори и други подобни.

Разбира се това ще стане много трудно. Скайп има милиони потребители и eBay няма да се даде толкова лесно. Все едно Mtel да фалира – има шанс, но представете си колко голям.

Също така много хора мислят, че ако Скайп престане да съществува ще настъпи едва ли катаклизъм. Това далеч не е така. В момента в който скайп „затвори“ другите VoIP услуги ще отбележат успехи. Може би в началото ще се получи известно объркване при което всеки ще ползва различна услуга, но много бързо всичко ще отшуми.

Сега нека всички спим спокойно тъй като Skype едва ли ще затвори скоро врати…

Advertisements

Действия

Information

3 Коментари

5 08 2009
Intel

Скайп се превърна в софтуерен гигант, трудно ще го съборят ми се струва, а що се отнася за абонатите – лапетии на по 10-12 години си правят по незнам си колко акаунта, а после се славели с незнам си колко милйона.

6 08 2009
Shadowmar

Много ми е интересно къде ще се установи масата, когато приключи живеца на Скайп-а? Ще ми е много забавно да видя как някои от моите познати (дори съученици) се мъчат да си инсталират Вентрило. xD
Дано да не навлязат „гъзари“ и в Вентрило, че ще стане ад. Засега масата във Вентрило е главно от геймъри, което си е добре. Ако Скайп се затрие ‘хич няма да се смея’… XD

7 08 2009
Axel

По – вероятно е масата да отиде при ICQ защото е горе-долу познат… Но както intel каза гигант не се сваля толкова лесно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: