App store (experience) за Mac

9 08 2009

ScreenshotThumb2Всички обичат App Store и лесният и интуитивен интерфейс чрез който той предлага неимоверно лесно изтегляне и инсталиране на приложения на iPod Touch и iPhone. Защо обаче да няма App Store и за вашият Mac. Е има…

Bodega е като магазин. Самият прозорец изглежда като сергия и ви предлага достъп до набор от програми за вашият компютър. За сега те не са толкова много, но да се надяваме, че в бъдеще ще бъдат добавени още.

Хубавото на програмата е, че лесно можете да намерите нови интересни програми или да изтеглите познатите ви такива, както и да намерите ъпдейти за вече инсталираните. Интерфейсът е много удобен и интуитивен.

Това което на мен не ми допада обаче е начинът на закупуването на приложенията. В App Store можете да закупите всяко приложение със своя iTunes акаунт. В Bodega обаче като кликнете Download/Buy ще бъдете отведени на страниата на приложението. Може и направо да започнете да сваляте, но все пак е необходимо да се отвори браузърът. Според мен би било по – добре да се прави един акаунт за програмата и всички плащания да се извършват с него, а и да има някакво сваляне директно от Bodega вместо да се отваря браузър.

Като заключение искам да кажа, че Bodega все още се развива и ще трябва да почакаме за подвизи. Въпреки това идеята зад приложението е доста добра и можем да се надяваме да се наложи след време.

Изтеглете Bodega и напишете коментар с мнението си

Ако статията ви харесва гласувайте за нея в Svejo

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: