Снимка на таблета на Apple

10 08 2009

Ето че вече се появи и снимка на предстоящият и тъй обсъждан Apple Tablet. Следователно бих пожелал да отбележа, че най – вероятно това ще е истинският таблет. Защо? Ами защото е снимка (т.е. не е нещо направено с фотошоп), прекалено тънко е за да го е сглобил някой и дизайнът му си го бива като за ябълка, изпъстрен е в типичното бяло с черно около екрана и е изключително семпъл. Ето го и него

iProdРазбира се не съм вътрешен източник и не мога да бъда напълно сигурен затова давам на този вариянт на таблета 99% вероятност да е истина.

Таблетът е още в бъдещето, но не е сам. Има слухове за нов iPod Touch за който не се знае много, но е почти сигурно че ще има такъв. Едни от най – разпространените предположения са, че ще е оборудван с камера което е доста вероятно. Друго доста вероятно попълнение е микрофонът, който далеч не е лоша идея тъй като някои програмки за iPhone изискват микрофон.

Мисля, че би било добре да спомена и че сега е доста неподходящо време за копуване на ябълки особено iPod Touch тъй като съвсем скоро ще излезе нещо ново и само ще си биете главата, че сте взели старото. Също така чакаме Snow leopard за който ще трябва да платите допълнително ако закупите компютър сега.

Също така бих желал да призова всеки да напише коментар отностно това което мисли за таблета и дали ще представлява нещо като нетбук, както и за новият iPod Touch!

Advertisements

Действия

Information

4 Коментари

11 08 2009
Свилен А

Спред мен е малко вероятно да е истинска тази снимка нещо мащабирането на слушалите спрямо таблета не ми се връзва. 10 инча би трябвало да е таблета а спрямо слушалките излиза може би че ще е по малък..

11 08 2009
Axel

Не е сигурно нищо дори че ще е 10 инча, а и по последна информация били поръчани няколко големини дисплеи… За мащабирането не съм забелязал.

15 08 2009
deezel

Не е истинско. Това е горната половина на unibody MacBook със Sleep бутон.

15 08 2009
Shadowmar

И аз като Свилен се зачудих за самия таблет. Но незнам, не е новината от която се вълнувам толкова, просто защото вече знам как и какво ще започне да се оплюва след като излезе таблет от Apple. ‘Разбирачите’ просто ще взривят всичко. Е да де, то и Apple не са върха на сладоледа, но вече взима да ми писва от доста такива ‘разбирачи’. В огромно очакване съм на Touch-a, понеже смятам да си го купя. Пък за подновяването доколкото съм проучил (колкото и помпозно да звучи) е сигурно, че ще има такова на ежегодния Music Event (Ако не се лъжа така си се казваше). На това мероприятие щяло освен новия Touch, да се представи и още един нов модел на iPod, вероятно ще е upgrade-нато Nano или Classic. За жалост никъде в ‘интернетот’ не се казва със сигурност какви ще са подобренията за Touch-a. Естествено е да се смята, че ще има и камера, след като Apple стигнаха до край с 3GS-a. (край в смисъл- снимки плюс видео. Че какво повече може да прави камера?) Микрофонът също е възможен, дори и да е само за използване на Voice control. Спирам до тук. 😀 Просто не мога да се сдържа вече, толкова отчаяно чакам да дойде Септември.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: