Няма Apple Tablet

21 08 2009

Apple ще представи нови iPod-и и вероятно Snow Leopard ще почне да се продава на 9-ти, но според достоверни източници таблет ще видим чак 2010 година.

Въпреки всичко вероятно ще има доста интересни неща сред които да се надяваме със сигуност и нов iPod Touch. Напоседък се въртят и слухове за ъпдейт на Nano. За мен най – вълнуващото за сега ще си остане Snow Leopard, който доста отдавна чакам. Моля се само и единствено и в България да се продава по $30.

А сега и малко размишления за таблета. Изглежда доста хора са обладани от този таблет, но всъщност той е дори маалко безполезен. Според слуховете ще е заплануван за „нетбук“, но ще струва около $800 и не е много ясно колко ще е удобен (щом е ябълка ще измислят как да го направят, но все пак да пишеш по екрана ще бъде малко трудно). А и бихте ли дали $800 за „нетбук“? Разбира се не знам какво точно готви Apple, но то ще е скъпо и вероятно не много по – полезно от macbook.

Advertisements

Действия

Information

3 Коментари

21 08 2009
muiiio

Виждал съм няколко mock-up картинки за табнетбука и всички предполагат, че текстът ще се въвежда чрез on-screen keyboard, както при iPhone, но значително по-голям. Дори може би ще има нещо като on-screen scrollwheel, нещо като виртуален iPod скролър. Достоверни източници твърдят, че този таблет ще е оптимизиран за видео – нещо като PMP без много от ограниченията на останалите PMP-та. Ще почакаме, ще видим… На мен дотук ми мяза на MacBook Air без клавиатурата 🙂

27 08 2009
Shadowmar

Усещам, че след време, датата 09.09.09 ще напомня много на доста хора… 😀

28 08 2009
Axel

There’s an app for that! Това е първото което ви хрумна не знам защо XD Яко е коато ти определяш кой коментар да изтриеш и кой да публикуваш XD

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: