Новите iPod-и пристигат на 9-ти

1 09 2009

090831_special_event_inviteКакто обикновенно септември Apple ще ни зарадват с нови продуктите в музикалната сфера, а именно iPod-ите им.

Най – сигурното за предстоящата презентация е следващото поколение iPod Touch. Според повечето източници се очаква той да се сдобие с камера. Очаква се също микрофон и модел с памет от 64 GB-та. Възможно е добавяне и на GPS приемник, но за разлика от камерата това далеч не е съвсем сигурно.

Слуховете сочат, че и iPod Nano ще се радва на „зрение“ въпреки, че изглежда доста странно iPod с камера, но кой знае… Историята доста ясно сочи че Apple умее да изненадва потребителите си.

Феновете на Beatles пък могат да очакват любимата си група в iTunes Store. Самата програма iTunes също може да очаква освежаване. Според някои слухове ще има оддръжка на 3rd party устройства (въпреки, че е почти невероятно и шансовете да стане са мнооооо малки) както и възможност за споделяне на това което слушате във Facebook.

Дългоочаквания таблет обаче няма да се появи. Той е заплануван чак за догодина такаче не хранете празни надежди. Както обаче казах винаги има време за „There’s one more thing“.

Което пък ни навежда на мисълта за човека зад тази фраза, а именно Стийв Джобс. След трансплантацията направена на Джобс и шестмесечната почивка вече е крайно време пак да се появи на сцената.

Както минаги казвам обаче ще трябва да почакаме до 9-ти. Дотогава нищо не е 100% сигурно.

Advertisements

Действия

Information

One response

2 09 2009
Shadowmar

Алелуя, братя! (И сестри :D)

Само за пояснение- Събитието ще се проведе в Сан Франциско (Duh!) в 1pm тамошно време (Да, съжалявам, не помня часовата зона), което за България се пада 8pm (20 часа- прайм тайм!)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: