iTunes 9, Nano с камера и Touch без

9 09 2009

заедноИ ето че дългоочаквания event на 9-ти септември приключи. Нека караме по хронологичен ред.

Слуховете за Стийв Джобс се оказаха вярни и той се показа на сцената за да и покаже новите ябълки. Както винаги започна със статистика за продажбите, но първата съществена тема е iTunes 9. Genius става все по – умен. Можете да организирате app-овете през iTunes и да ги подреждате както си искате. Магазинът iTunes e с нов дизайн. Нови страници на изпълнителите и филмите.  Функцията Home Sharing ще ви позволява да споделяте съдържанието си с до 5 оторизирани компютъра. Можете просто да „дръпнете“ музика от друг компютър в дома ви, а когато някой закупи нещо ново то автоматично пристига и във вашата библиотека. Споделяте в Twitter и Facebook през iTunes. Ще можете да изтеглите iTunes 9 веднага!

Itunes design

itunes apps rearengement

Минаваме нататък. Фил Шилър излиза да говори за iPod. Отново малко статистика. Продадени са 20 милиона iPod Touch-а. Малко демота и още статистика на игрички за iPod Touch-а. Странно, но започват с цената – $199. $299 за 32GB и „399 за 64GB. Но още нищо за камера. Ще е по – бърз със OpenGL. Явно камера няма да има защото преминаваме към Classic. Вече 160GB за $249.

След това shuffle. Най – малкият плейър в света. Идват нови слушалки с вградени контроли за shuffle. Вече ще ви уведомява говорейки когато батерията ви е пълна. Има и още цветове: розово, синьо, зелено, сиво и черно.

Толкова за iPod-ите. Няма камера. Няма нов iPod Touch.

Или пък не. Те първа започва да се говори за камери и то HD camcorder-и. На гърба на всяко нано ще има камерка. Няма да е HD, но все пак. Показват клип, който изглежда доста добре поне на дисплея на наното. Nano-то ще има и вграден радиоприемник и нещо наречено Genius Mixes.Също така плейърът ще говори и ще има по – голям екран, ще може да следи стъпките ви и какво растояние изминавате. 8GB – $149, 16GB – $179.video

Изглежда за този път толкова. Най – странното беше, че само Nano-то получи камера.

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: