Apple October 2009 Event

26 09 2009

Както винаги през октомври се очаква Apple да обнови линията си с компютри както направи с iPod и iTunes през септември. За мен септемврийският keynote беше доста разочароващ затова силно се надявам поне с маковете да бъда приятно изненадан.

Почти сигурно е, че ще бъде обновен дизайна на iMac и Macbook.

Слухове твърдят, че iMac ще получи card reader, което е доста вероятно предвид добавянето на такъв във macbook pro по – рано тази година. Нов дизайн със сигурност ще има за сега се предполага че ще бъде  нещо подобно на Apple LED Ciname Display-а. Говори се и че компютърът ще разполага с Quad Core и Xeon процесори, което обаче лично аз силно се съмнявам да се случи. Дали ще има Blue-ray? Мисля същото като за процесорите. Очаква се и падане на цената, което съвсем показва, че не бива много да се надяваме на нови процесори и Blue-ray.

Macbook сигурно също ще се сдобие с нов дизайн тъй като сега се продава първият модел Macbook, което е странно и ни подсказва, че е крайно време за нещо ново. Macbook Air може би също може да очаква нещо ново, но едва ли нещо по дизайна. По – скоро малко повече мощност и способности.

Много вероятно е и да се зарадваме на нова мишка от Apple. Сегашната е доста стара и е крайно време за нововъведения. Според слухове новият плъх ще има нещо общо с multi-touch, но какво точно не се знае. Даво обаче не изглежда така

1

Това е всичко което знам до момента. Както винаги обаче трябва да почакаме до официалното представяне на новите неща. Камерата в Nano-то и липсващата такава в iPod Touch е крайно показателно, че нищо не се знае.

Advertisements

Действия

Information

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: