Разликата

7 10 2009

Какво да очаквате и какво да не очаквате от този блог – това смятам да разясня в тази публикация.

Но първо едно бързо разяснение относно публикуването на нови материали в този блог. Сигурно сте забелязали, че от доста време няма нищо ново. Това е така поради няколко причини: всъщност няма за какво толкова да се пише, а аз не искам да ви заливам с глупости, почнах училище и все пак имам по – малко свободно време и не, блогът не е закрит и можете да очаквата нови статии просто за момента по – рядко, но тепърва предстои keynote този месец, а там надявам се ще има какво да се обсъжда.

Сега какво ще намерите и какво няма да намерите в този блог. Всички статии са написани от мен, с моето лично мнение и размишления. Тук много рядко можете да намерите просто преведена от някъде статия. Все пак трябва да отбележа, че информация за новостите от Apple получавам от няколко източника с които можете да откриете прилики, но все пак когато се отнася за конкретна информация няма какво толкова да се отличава освен стилът на писане, който гарантирам ви, е лично мой. Не обичам да пиша дребни статийки за всяко маловажно нещо като излизането на ъпдейт например освен когато не включва нещо важно разбира се. Случва се понякога обикновено когато отчаяно опитавм да  достигна поставения от самия мен долен праг на посещенията за ден.

Още едно съобщение преди да завърша. По принцип е възможно и гост-блогърство тук такаче ако някой има материал, който няма къде да публикува може да драсне мейл…

Та това е. Надявам се повечето от вас да са получили една реална представа какво да търсят тук, а именно най – вече мнение по въпросите, но и актуална информация за събитията от сравнително голямо значение.

За въпроси, мнения и всичко останало можете преспокойно да оставите коментар.

Advertisements

Действия

Information

2 Коментари

8 10 2009
Николай

Тези статии за Apple са много скучни, има си специални блогове на тази тематика. Все пак това е личен блог. Просто съвет, ако искаш го приемай.

8 10 2009
Axel

Всъщност се предполага, че това трябва да е един от тези блогове на тази тематика. Радвам се да чуя мнението ти и съжалявам че не ти допадат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: