Новите ябълки са тук!

20 10 2009

Ето че дългоочакваните нови ябълки се появиха още днес, ден по – рано от очакваното. Сред тях са нов iMac, нова мишка, нов MacBook, и нови, големи LED дисплеи.

design_hero1_20091020

Нека почнем с iMac-а. В дизайна няма чак такава промяна, основното е че гърбът е бял а екранът е widescreen в съотношение 16:9 с LED подсветка, още по – висока резолюция и размер до 27“. Има дългочаквания Intel Quad Core процесор и възможност за хард диск до 2TB както и рам до 16GB. Има и SD card reader, което си беше очаквано след добавянето на такъв във MacBook и MacBook Pro.

overview_hero1_20091020

Новият MacBook се радва на нов, странен, но красив бял дизайн със доста заоблени ъгли. Батерията му издържа 7 часа. Лаптопът има също нов екран с LED подсветка и новият стъклен Trackpad наличен досега в MacBook Pro. Всичко останало общо взето си е като преди.

hero_1_20091020

Мишката. Преименувана от Mighty Mouse на Magic Mouse тя разполага, както предполагаха и слуховете със Multy-touch технология. С коренно нов дизайн мястото където трябва да са копчетата е заменено с чувствителна на допир повърхност, която позволява използването на gesture-ите налични в лаптопите на Apple. Можете да използвате два пръстта за да минавате на следващата или предишната страница в Safari, или да разглеждате албумите си в iTunes чрез coverflow.

Mac Mini не се радва на нов дизайн, но пък получава двойно повече рам и е още по – мощно от преди с до 2,66GHz процесор и 4GB RAM.

Това са горещите новини в кратък вид очаквйте още много скоро.

Ако харесвате публикацията гласувайте за нея в svejo.net

Advertisements

Действия

Information

One response

20 10 2009
userz2k

май изглежда, че мишката ще е практична

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: